Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΣΕΙ: Η μεγαλύτερη Απάτη της Ελληνικής Πολιτείας και η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία έπεσαν τα μέλη ΔΕΠ στην ολότητα τους!

ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΣΕΙ: Η μεγαλύτερη Απάτη της Ελληνικής Πολιτείας και η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία έπεσαν τα μέλη ΔΕΠ στην ολότητα τους!

Τι ήταν τελικά ο περιβόητος Νόμος Πλαίσιο που συνέταξαν ο Πέτρος, ο Ηλίας και ο Ανδρέας, δηλαδή οι πρόεδροι των συνδικαλιστικών συλλόγων τότε (πριν το 2003) και από το 2003 έως σήμερα κοσμήτορες (και μπράβο τους, διότι το άξιζαν);
(ο Ανδρέας Δημητρίου είναι βέβαια τώρα ΕΚΠΤΩΤΟΣ (τον ξήλωσε ο Διοηκήταρος της Ευελπίδων διότι δεν τον γούσταρε) αλλά περιμένει το δικαστήριο. Καλη επιτυχία Ανδρέα! Άιντε και τους φάγαμε)


Μια αυταπάτη, μια καραμελίτσα που μας έδωσε η πολιτεία μετά από αγώνες και απεργίες, ένα κοκκαλάκι στο σκυλάκι που γαύγιζε και δεν τους άφηνε να κοιμηθεί.

Κυττάχτε τι υπάρχει στο νόμο των ΑΣΕΙ και πείτε μου τι απ'όλα αυτά υλοποιήθηκε.

1) εκδημοκρατισμός στη λειτουργίας και το περιεχομένου σπουδών των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων

Απάντηση: Κουραφέξαλα! Ποιος εκδημοκρατισμός! Δεν μπορεί ο Επισμηναγός που δεν έχει καν δίπλωμα μάστερ και ο ταγματάρχης του επ'ωμου παρουσιάστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές μελών ΔΕΠ! Τα θέματα των εξετάσεων προτού τα δώσει ο Καθγητής πρέπει να τα ελέγξει ο Διοικητής μαζί με τον Διευθυντή Στρατιωτικής (Ναυτικής, Αεροπορικής) αντίστοιχα Εκπαίδευσης. Άμα ένας Διοικητής θέλει να κόψει το μάθημα τάδε από το πρόγραμμα σπουδών, διότι ο γιος του δυσκολεύεται ή ο ανεψιός του, θα το κάνει που να χτυπιόμαστε ομαδικά και να κάνουμε τούμπες είτε στο "Ανωωωωώτατο" Ίδρυμα της Βάρη, είτε στο "Ανωωωωώτατο" Ίδρυμα στο Χατζηκυριάκειο, είτε στο "Ανωωωωώτατο" Ίδρυμα στο Τατόι.


2) Εισάγεται η δυνατότητα για τα ΑΣΕΙ να μπορούν να οργανώσουν και να λειτουργήσουν αυτοδύναμα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, σε γνωστικά αντικείμενα που ενδιαφέρουν τις Ενοπλες Δυνάμεις.

Απάντηση: ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ! Ποια μεταπτυχιακά; Που γίνονται αυτά! Κάνενα μεταπτυχιακό! Ούτε μισής ώρας. Εκτός αν γίνεται κανένα μεταπτυχιακό σε καμιά ταβέρνα στη Βάρη (εκεί, ντε, σ'άυτές με τους τσολιάδες -- --- γεια σου Τσολιά μου, γεια σου τσολιά μου), είτε στις ψαροταβέρνες στο Χατζηκυριάκειο (με υπόκρουση το άσμα: "γιατί δε με θές κυρά μου, επειδή είμαι Ψαράς!!), είτε στις
τοπ-ταβέρνες της Πάρνηθας π.χ. στο "Χρυσό Ελάφι". Είδατε, μωρέ παιδιά, εσείς
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ; Πού είναι αυτά τα μεταπτυχικά, Ανδρεάκο, (Η)Λιακούλη και Πετρούλη μου;


3) Γίνεται επαναπροσδιορισμός της διοικητικής δομής, της οργάνωσης και λειτουργίας των ΑΣΕΙ.

Απάντηση: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ! Ποιό, επειδή άλλαξε το όνομα και από Παραγωγικές Σχολές τις λέμε ΑΣΕΙ. Άλλαξε Ανδρεάκο, (Η)Λιακούλη και Πετρούλη μου τίποτε; Εισπράττετε κι εσείς κι εμείς τις καρπαζιές των ενστόλων καθημερινώς! Τολμήσετε αν μπορείτε να αλλάξετε κάτι! Ο,τι θέλουνε μας κάνουνε, εχουν τον τρόπο. Τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα. Κορόιδα γαμπροί, με νύφες τα Δημοκρατικά ΑΣΕΙ!


4) Θεσμοθετείται το Συμβούλιο Ανώτατης Στρατιωτικής Εκπαίδευσης, με ευρύτερη συντονιστική λειτουργία για θέματα που αφορούν τα ΑΣΕΙ και τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες.

Απάντηση: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Με εμάς καρπαζοεισπράκτορες. Μαλακιιίες. Είδατε να αλλάζει τίποτις!

5) Γίνεται μισθολογική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΑΣΕΙ.

Απάντηση: Και "γαμώ" τις αναβαθμίσεις. Έως το 1998 υπήρχε ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑ με τα ΑΕΙ, τώρα τίποτα. Το 1998 ο διαβόητος Χριστοδουλάκης, ναι αυτός ο Κομπλεξικός, που νόμιζε ότι όσοι ήμασταν από τη μπάρα του στρατοπέδου και μέσα, ήμασταν για τα μπάζα μας ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ και το ξέρουν οι παλιοί συνάδελφοι αυτό! Και τώρα θεωρητικά (όχι όμως στην πράξη) πέρνουμε κάτι ψίχουλα πιο πάνω από τα ΤΕΙ.
Αν όμως προσθέσεις τις αποδοχές των καθηγητών ΤΕΙ από Ερευνητικά Προγράμματα, Συμμετοχή σε Μεταπτυχιακά κλπ κλπ είμαστε ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ; γιατί δεν το λέτε, ρε γαμώτο μου!!!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Με εμάς καρπαζοεισπράκτορες. Μαλακιιίες. Είδατε να αλλάζει τίποτις!


6) Αναβαθμίζονται τα ΑΣΕΙ, ώστε να είναι τόσο αυτά όσο και τα πτυχία τους πλήρως ισότιμα με τα ΑΕΙ.


Απάντηση: ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ. Πρώτον διότι όλοι οι φοιτητές περνάνε τα μαθήματα. Όλοι, ανεξαιρέτως. Ακόμα τα παιδιά των στρατιωτικών έχουν έξτρα μεταχείρηση.
Στα ΑΣΕΙ δεν κόβεται ποτέ κανένας! ΚΑΝΕΝΑΣ, διότι σου λέει χρειάζεται η "Πατρίς" αξιωματικούς! ""Δεν μπορείτε εσείς, κ. Καθηγητά (η πληθυντηκούρα μας μάρανε) να μου κόψετε ούτε έναν!"

Η μόνη περίπτωση να σε κόψουν, αν και ούτε γι αυτό είμεθα πλέον βέβαιοι, είναι αν είναι ... πούστης στην κυριολεξία (το να είσαι Πούστης μεταφορικά στο Στρατό είναι ΜΕΓΑ ΠΡΟΣΟΝ και σε προάγει!). Άλλωστε το ζήσαν οι άντρες - μέλη ΔΕΠ που υπηρέτησαν κάποτε Στρατιωτική Θητεία......